Saiki, iku miwiti kanggo katon kaya Caesars njupuk idea saka handing liwat kepemilikan kanggo perusahaan liyane luwih akeh, lan kabaripun wis jantung kanggo jantung pirembagan ing subyek karo salah siji saka sawijining paling penting backers, billionaire Carl Icahn championnats du monde de poker.

Miturut statement dening Caesars, eksekutif karo perusahaan ketemu karo Icahn bubar kanggo ngrembug bisa sale, soko Icahn wis bola-bali ngandika iku ing kapentingan paling apik saka Caesars champions liga slot kanggo inggris. Icahn kontrol 10% saka casino buta championne du monde de poker femme. Caesars sopan ngandika, "Thanks, nanging ora thanks," lan banjur pindhah ing.
Ing pungkasan 2018, Golden Nuggets pemilik Tilman Fertitta nyedhaki Caesars Hiburan looking kanggo nggawe menehi hasil reglage roulette baie coulissante brico depot. Ing statement maos, ing sisih, "Caesars Hiburan ajeg engages karo kita nyekel sahame lan nganggep sing gagasan lan input gegayutan rega sing ndhuwe saham perawat kadhaptar jobs casino nsw.