Padha ngomong iku amarga dhuwit wis ora wis ditampa.
"Negara pengangguran krisis njupuk elek toll ing wong," komentar siji maca blackjack springs state natural area. Stasiun Kasino punika pribadi diduweni dening billionaires Lorenzo lan Frank Fertitta III. Sing publicly perdagangan lengen Abang Rock Resorts blackjack sporting clays sumterville fl. Kaya supaya akeh serikat tengen negara, Nevada pengangguran sistem kepunjulen dening mundhak ing kawitan-wektu filers carane kanggo gamble ing diamond casino.

Minangka kita kabeh weruh, ing gaweyan kanggo luwih matesi nyebar saka COVID-19, Gubernur Nevada bubar lengkap statewide penutupan kasus saka kabeh non-penting bisnis, kalebu kasino, liwat April 30, 2020," layang tanggal 8 April saka Stasiun Kasino Presiden Richard Haskins maca carane kanggo gamble ing slot lan menang. "Gage liyane penting kanggo kita saka kesehatan lan uga-kang kita anggota tim, tamu, lan kabeh Las Vegas masyarakat, lan kita tandha gelombang ndhukung sing kaputusan dening Gubernur." Huruf ditambahake, "Ing cahya saka lengkap wektu penutupan kasus, Stasiun Kasino bakal ngluwihi liwat 15 Mei, 2020 biasa mbayar lan kesehatan keuntungan kanggo kita full-time jam salaried lan anggota tim.

Matur nuwun maneh kanggo prasetya panjenengan lan pangerten kita bisa bebarengan liwat iki unprecedented lan tantangan kaping." Stasiun Kasino nggabung Las Vegas Sands lan Wynn Resorts antarane operator casino sing terus kanggo mbayar buruh sak industri game mati. Panjenengané bakal ora malah alamat iku – iku guyon – Gubernur kudu ngganti direktur utawa mundur piyambak." Nevada Departemen saka Employment, Latihan lan papan Pemulihan (DETR) ngandika iku "ngenteni federal panuntun dhumateng" gegayutan $600 tambahan mingguan mbayar kanggo buruh nganggur diwenehake liwat Congress' PEDULI Tumindak, mlebu dening Presiden Donald Trump 27 Maret carane kanggo gamble ing mesin slot. Aku kudu dhuwit mung minangka kanti awon minangka padha nindakake gerakane paling apik saka poker. Dheweke terus, "aku lara pati saka krungu bab New York lan New York, lan warga sing njupuk kabeh padha takon kanggo.