Sampeyan bisa nangani gambling karo wong mati?Ing Puerto Rico, poker penggemar sing bubar seda iki dianggep kanggo hobi kanggo wektu suwene carane kanggo gamble ing slot lan menang.
Henry Rosario Martínez seda ing januari 19, lan kulawarga takon panguburan ngarep ing Barceloneta, dumunung ing sisih lor negara, duwe 31-taun-lawas awak embalmed, disandangi lan di lungguhi ing meja poker sak tangi, UPI kacarita carane kanggo gamble ing mesin slot. Martinez kang tangi wis almarhum—disandangi ing koco tingal ireng, sandhangan sembrono lan New York Yankees tutup—di lungguhi ing meja poker diubengi dening kulawarga lan kanca-kanca gerakane paling apik saka poker. Miturut lapuran media lokal, house lengkap saka kanca-kanca anted munggah ing pengeling-eling lan ngagetake foto saka wong ing meja poker, kang ana ngrampungake karo lengkap tumpukan saka kripik ing ngarep saka ing antarane wong mati penggemar paling poker pemain ing prancis. Ing wong lanang kang ibu marang Primera Hora sing dheweke wanted putra "dadi eling minangka wong seneng amarga iku tansah kaya sing." Martinez kang seda saka konsumsi alkohol campuran karo njupuk obatan resep, miturut Mail Online.
Aside saka poker, wong iki uga penggemar saka reggae musik, jago gelut lan slot, nanging kanca-kanca kang mutusaké kanggo pindhah karo poker kanggo final pamit. Staff Langgeng Cahya Ngarep Panguburan iki mung banget seneng kanggo bantuan karo kulawarga request. Jose Mendelez, pemilik saka ngarep panguburan, marang spanyol-basa warta stopkontak EFE: "Iku pisanan kita iya iki kene, nanging kita njupuk iku minangka soko normal, amarga padha wis rampung bab iki ing bagean liya ing pulo.
Media lokal ngandika wakes nampilaken sisa saka almarhum ing lifelike nindakake padha dadi saya populer ing negara. Aside saka Martínez, ana uga mantan paramedic nuduhke ing bali saka ambulans lan liyane wong nuduhke ing meja dolanan domino paling poker pemain ing donya. Martinez kang tangi iki dipun damel film dening Puerto Rican artis dijenengi Kinki, sing nguripake kumpul menyang music video judul, "Ngaso ing tentrem, sethitik sadulur." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.