Sadurungé sasi iki, US Republican Senator kanggo South Carolina Lindsey Graham ngenalaken a bill kanggo Congress sing, controversially, bakal njupuk menyang tanah dateng tanah kanggo South Carolina basis Catawba Taler India kanggo construction saka $560 yuta casino ing King Mountain, North Carolina.

Nanging wiwit ing negara saiki wis mung siji federally dikenali suku, Eastern Band saka Cherokee India, loro sawijining Harrah kang-branded kasino – diduweni dening suku lan dilakokno dening Caesars Hiburan ing Cherokee leladen ing North Carolina western – makili negara kang kabeh industri game nalika bakal winstar poker kamar mbukak. Jim Davis' (R-50th) bill bakal ngidini kasino mbukak dening suku Native American kanggo kurban olahraga wagering ing profesional lan college atletik / mlayu nalika bakal winstar casino mbukak ing oklahoma. Dewan malah bisa dhateng soko. Eastern Band wis luar biasa waspada, wis steward apik saka dhuwit." Ora everyone supaya enthused nalika bakal winstar casino mbukak munggah.
Negara nemu bab $11 yuta taun ing revenue-bareng pembayaran lan Davis pracaya olahraga totoan bakal generate watara $14 yuta ing revenue ekstra kanggo Cherokee, kang equates kanggo watara $1 yuta kanggo negara. Game meja lan slot mesin lan kabeh wong-wong ancillary gambling kesempatan sing wis legal ing negara iki," Davis ngandika sak Senat komite patemon minggu kepungkur carane kanggo urip poker turnamen. Selasa, North Carolina olahraga totoan bill nampa emphatic jempol munggah saka Negara Senat, obah siji langkah nyedhaki kanggo madegake legal olahraga buku ing negara – utawa ing paling ing salah siji cilik sudhut saka iku carane kanggo urip persediaan slot. Davis, kang district kalebu Cherokee leladen, nandheske sing game wis crita sukses kanggo Cherokee, kang wis digunakake bathi kanggo ndandani masyarakat dening pendanaan sosial lan program bangunan rumah sakit carane kanggo pertukaran penyebaran prajurit slot ing azure. Suku nduwe sajarah sambungan kidul North Carolina lan perang karo Patriot kutha marang tentara manut kanggo Makutha Britania ing Perang King Mountain sak Perang Revolusioner. Sauntara kuwi, ing Cherokee wis branded ing idea sing "dina modern njupuk tanah" lan "pemerintah federal usil taktik.".