13 Maret, 2017 – Juara Hurdle-menang jockey Noel Fehily wis mlebu sing menehi hasil kanggo dadi account duta kanggo Nang Kode Bonus nganti pungkasan 2016-17 Nasional Mburu mangsa.41-taun-lawas, sing wis ditunggangi luwih saka 1,000 pemenang, bakal nyedhiyani saben blog saindhenging Cheltenham Festival, ing ngendi iku disetel kanggo partner anjog fancies Buveur D'Air, Unowhatimeanharry lan Neon Wolf. Fehily banjur bakal nyedhiyani mingguan blog kanggo seko saka mangsa – kalebu sak Aintree Grand National Festival – menehi kang eksklusif pikirane ing kang nitih lan liyane dhuwur profil balapan. Nang Kode Bonus kang Daniel Grant, ngandika: "Noel Fehily iku salah siji saka olahraga paling apik banget jockeys we are remen kanggo duwe wong ing papan kanggo Cheltenham Festival lan seko saka mangsa langit view casino new mexico. "Wis sawetara gedhe nitih kanggo seneng Harry Fry lan Nicky Henderson ing Festival lan kita lagi manawa saben dina kaweruh tengen patang dina bakal bantuan kita klien tas piyambak juara utawa loro." Noel Fehily, ngandika: "aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk diwiwiti karo Nang Kode Bonus ahead saka Cheltenham Festival skycity casino auckland watesan umur. Iku kang murup saka loro jockey lan punter kang mangsa lan aku manawa iku bakal dadi macem minangka tansah carane aku bisa nggawe dhuwit gambling.

"Aku wis tau wis melu karo blog sadurunge, nanging nonton bisa ngaso njamin sing aku bakal menehi jujur sandi mratelakake panemume ing ora mung dhewe nitih, nanging uga liyane profil dhuwur jaran lan balapan." Bab bet-bonuscode.co.uk nang-bonuscode.co.uk situs fokus ing ngewangi punters njaluk paling metu saka bets carane aku bisa ninggalake gambling. Dadi tips, review, utawa bonus, perusahaan yakuwi kanggo menehi punters kabeh kawruh lan pribadi padha perlu kanggo nggawe paling kaputusan informed carane aku bisa ngucapake roulette.

Kasedhiya ing luwih saka 25 negara, situs migunakake sawijining jaringan global afiliasi kanggo nyedhiyani pelanggan karo paling apik bonus kode lan free bets ing pasar carane aku bisa mbuktekaken gambling losses. Bubar, bet-bonuscode.co.uk announced padha wis nggarap Nasional Goleki jockey Noel Fehily, kanggo nggawa sampeyan ing paling njero kawruh, tips, lan bonus kasedhiya kanggo mbesuk Cheltenham Festival lan Grand Nasional carane kanggo menang amba dhuwit ing roulette. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.