Lee Davy lenggah mudhun karo pilih band saka World Series of Poker (WSOP) pemain kanggo miyak sing favorit Piala Donya pengeling-eling saka kabeh wektu carane bisa aku metu gambling ing sandi dhewe. Aku wis ngandika tansah juara Piala Donya iki bakal teka saka Amérika carane aku bisa nggawe dhuwit ing casino. Rutter marang kula sing kang abiding Piala Donya memori ana Michael Owen wonder goal marang Argentina ing taun 1998, David Beckham kang ngirim mati lan kita akhire nyerah ing paukuman moto-metu carane kanggo menang amba dhuwit ing slot mesin. Prancis wis kaget akeh wong ing Piala Donya lan aku dilacak mudhun Bertrand "ElkY" Grospellier kanggo extract kang abiding Piala Donya pengeling-eling carane kanggo menang jackpot amba dhuwit ing zynga poker. Lagi fisik kuwat banget, iklim cocog karo wong-wong mau, lan ing Messi, Aguero lan De Maria padha duwe telu paling forwards ing turnamen carane kanggo menang amba ing mesin slot. Hallaert iki uga cukup bathi kanggo pindhah kanggo ngunjungi Brazil a sawetara minggu kepungkur lan ngandika bakal tansah elinga ngunjungi legendaris Maracana Stadion carane kanggo menang amba dhuwit ing slot online.