Prized Norsk Tipping kontrak melu isi tengen liwat 4,300 interaktif game terminal Omni-saluran game software lan layanan supplier Playtech plc wis menangak√© kontrak utama kanggo sumber Norwegia negara-diduweni game operator Norsk Tipping karo sacara lokal dicocogake isi antarane luwih saka 4.300 interaktif game terminal jocuri gratuite poker ca la aparate. Menehi hasil iki dianugerahi kanggo Playtech tambahan Videobet Interaktif Swedia lan loro perusahaan ing akeh banget competitive proses nglibatno pitu suppliers liyane jocuri online gratis casino tur slot. Kontrak kanggo dhisikan periode rong taun, karo pilihan kanggo luwih siji taun ekstensi. Ing kemitraan karo Norsk Tipping, Playtech bakal luwih berkembang sawijining interaktif terminal game aturan lan, ing agustus, bakal miwiti layang saka suite saka interaktif toko isi game dirancang khusus kanggo norwegia Belago (bingo aula) lan Multix (toko) lingkungan jocuri poker cu fete. Menehi hasil saliyane kanggo Playtech kang saiki kontrak kanggo nyedhiyani Norsk Tipping karo luwih saka 4.300 game terminal sarta inovatif TruServ platform, engine sing kakuwasan Norwegian toko lan bingo bale game pasar lor quest casino spokane nomer telpon. Shimon Akad, COO, Playtech, ngandika: "Kita duwe banget hubungan karo Norsk Tipping lan warta iki mung serves kanggo nguwatak√© iki."Isi persetujuan ing baris karo kita diatur pasar strategi lan strengthens kita nuduhake pasar ing Norwegia kajawi kita ana piranti lunak, sistem lan hardware panentu."Lene Finstad, EVP Produk lan Merek, Norsk Tipping, ngandika: "We are bungah kanggo duwe Playtech minangka salah siji saka telu kita partners kanggo pangiriman saka interaktif anyar terminal game lor quest casino panas konser. Ing tender sawijining perusahaan tontonan pangerten jero lan highly atraktif game strategi kanggo Belago lan Multix pasar, lan kita katon nerusake kanggo nggawa sawetara saka sudhut isi anyar kanggo pasar kanggo luwih berkembang wong-wong mau." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki lor quest casino spokane wa. Ing Meister wis dirawuhi saklawas√© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara ora ana wong kang langit hauler max slot. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]