acau pasar kanggo elektronik mesin game (EGMs) punika "relatif undeveloped" nanging wis "amba potensial" kanggo tuwuh ing revenue game syarat-syarat, disaranake on Thursday panel saka eksekutif saka game peralatan manufaktur lan distributor lor quest casino spokane washington. Ing Macau, elektronik game machine pasar isih relatif cilik, relatif undeveloped lan isih relatif lingkungan mangertos dening pemain sing ngunjungi [kutha]," ngandika Walter Bugno, eksekutif saka internasional ing global game supplier Internasional Game Teknologi Plc (IGT).lso ngandika ing panel iki Herman Ng, eksekutif elektronik casino game distributor Asia Pioneer Hiburan Ltd (APE) lor quest casino spokane wa konser. Panjenenganipun ngandika ana perlu kanggo dadi luwih promosi lan pendidikan gegayutan EGMs, supaya babagan revenue terus akeh lor quest casino minggu madhang. EGMs revenue ing Macau, china iku nambah ajeg. Ana gedhe potensial kanggo pasar kanggo terus akeh diwenehi ing pendekatan tengen," ngendikane Pak Ng.ay Chun, ketua saka Game Macau Manufaktur Peralatan' Association (MGEMA), dikenali sing luwih karya perlu kanggo bakal rampung ing urutan kanggo nggedhekake EGM babagan ing Macau.

Sing, ngandika, klebu luwih sarujuk kawicaksanan ora ana wong kang langit hauler max tech slot. Kita perlu kanggo lobi luwih [Macau] pemerintah, [supaya ana kawicaksanan] kanggo ngagengaken [casino] operator kanggo nggedhekake EGM aturan," ngendikane Pak Chun.r Chun uga ketua saka Hong Kong-kadhaptar casino peralatan edo Swarga Hiburan Ltd, kang develops, penyetor lan sadean elektronik sistem game ing LT Game account. Kanggo localise produk lan dadi sensitif kanggo budaya lokal lan basa iku penting banget," nyatet Chris Rowe, ngatur direktur kanggo Asia Pasifik ing slot machine edo Bangsawan Luang Ltd ora ana wong kang langit dhuwur slot multi alat. Pengalaman siji nggawe ing piranti game, hiburan sing wong pengalaman, uga sing padha," salah siji saka pasar kanggo sabanjuré; nanging perlu kanggo dadi "dianggep beda" pasar-by-pasar ing syarat-syarat unsur lan tema produsèn nggunakake, kang ditambahake. ora ana wong kang langit carane kanggo njaluk exosuit teknologi slot.