Kabeh ora ilang kanggo Golden Globe, nanging, minangka Pengadilan diijini perusahaan ninggalake kanggo mréntahaké ngatur nolak sawijining relief interim ora ana wong kang langit hauler max tech slot. Perusahaan wis wiwit ditransfer sawijining game operasi beda kapal ora ana wong kang langit dhuwur slot multi alat.
Perusahaan marang pangadilan iku wis applied kanggo nyuda sawijining casino game lantai saka mung liwat 1k alun-meter (sqm) mung 300sqm, ketoke minangka liya saka ngurangi sawijining ragad lisènsi kewajiban ora ana wong kang langit carane kanggo njaluk exosuit teknologi slot. Kasunyatan sing Goan Hotels & Realty iki diwenehake relief interim rawuh minangka soko saka surprise, diwenehi sing shipboard operator casino, Golden Globe Hotels Pvt Ltd, iki rek relief interim dening padha pengadilan sadurungé iki minggu boulangerie geant casino saint victoret. On Wednesday, media Indian kacarita sing Goa negara pemerintah wis mati Casino Serangan operasi ing Grand Hyatt hotel ing kutha Brambolim amarga operator casino kang gagal kanggo mbayar sawijining anyar ragad lisènsi dening pemerintah 8 Mei deadline boulangerie geant casino salon-de-provence.