Sportech weruh kurangé populasi ing revenue kanggo 2018, mudhun 4% kanggo £63.7 m ($83.9 m).

Nanging, diatur EBITDA kanggo taun wungu 19% kanggo £8m boulangerie casino du saint dermaga. Diatur mediawiki sadurunge tax saka operasi terus, sadurunge investasi ing US olahraga totoan, ana uga munggah 25% kanggo £2m. Iki mbantu supplier panah sawijining losses sadurunge tax saka operasi terus kanggo £2.4 m, abang 90% saka 2017 boulangerie galerie casino du la baule. Ing 2018, Sportech durung nambah efforts ing AS lan dikirim presentations kanggo klien, aturan lan dprd papat angin casino anyar kebo reviews. Supplier uga rampung advertisement saka Sportech Racing BV ing Walanda lan ditutup sawijining Tengah London kantor. Richard McGuire, Exectuive Ketua Sportech, ngandika: "grup lumebu 2019 karo gawe anyar impetus kanggo drive efficiency operasional tengen kabeh bisnis bagean lan ngirim lan meningkat pengalaman customer."Kesempatan wutah ana karo bukak saka anyar totoan produk lan fitur lan manteb kemajuan menyang mangsa ing US olahraga totoan antarane loro kita bisnis lan kita konsumen-madhep bagean." papat angin casino anyar kebo tarif kamar.