Afrika kidul kepengin kanggo menehi agensi pamaréntah kakuwasan anyar kanggo pertempuran ilegal gambling online punika dagang ing pasar simpenan padha karo kanggo gambling. Ing saiki, ngrebut winnings mbutuhake High Pengadilan supaya, nanging ing kertas ngusulake striking requirement iki supaya dawa minangka NGR bisa nduduhake illegality saka gambling kegiatan casino online ora verifikasi total usa.
Yen kabar dening NGR gagal kanggo kasil ing nanggepi cocok dening bank-bank lan ISPs, institusi iki "kudu criminally tanggung jawab." Kertas complains sing Afrika Kidul kang overburdened polisi lan pengadilan sumber ndadékaké kanggo gambling ilegal nyinggung "ora nampa perlu manungsa waé." Kertas telpon ing NGR lan provinsi lisènsi panguwasa kanggo "nambah inspectorate kapasitas" kanggo mesthekake luwih apik koleksi bukti saiki kanggo penuntut casino online ora mundur total watesan. Pendanaan kanggo pengadilan iki bisa teka saka kombinasi saka pemerintah, levies ing domestik gambling operator lan dendo sing diklumpukake saka operator ilegal, uga saka dendo dileksanakake ing ISPs lan bank-bank kejiret boten wonten tuturan watesan casino online ora verifikasi mundur total.

Privasi kertas udur sing online gambling "ora sipate pegawe intensif" lan kanthi mangkono pemerintah tetep mamang sing legalizing online gambling bakal "gawé wujud jobs dibandhingake kanggo liyane aktivitas diatur kaya kasino." Pamaréntah uga pracaya iku penting kanggo "nglindhungi gambling aktivitas sing nggawe proyek saka unwarranted kompetisi." Afrika kidul saiki ijin online olahraga totoan nalika forbidding casino online, poker lan liyane verticals casino online ora verifikasi uk.