House Bill 2478 (HB 2478) iku luwih nyakup loro olahraga totoan usulan-usulan. HB 2368, kang ora nelpon kanggo khusus saka totoan ing collegiate lomba, wis kanca ing Washington Senat ing wangun SB 6394. Nanging sing gaweyan kamungkinan bakal ngadhepi resistance saka kertu kamar operator sing arep akses menyang stream revenue, banget europa casino ora simpenan kode. HB 2368, diajukake on Wednesday, luwih panah. Supaya wong-wong mau muter..
Pangarang dening Rep europa casino ora bonus simpenan. Ana 29 federally dikenali suku-suku ing Evergreen Negara, lan siji saben wis Kelas III game kompak, karo 21 wong-wong bands operasi 28 kasino ing negara, miturut Washington Negara Gambling Komisi europa casino promo code 2021.
Sing tegese ana politikus duwe nganti pungkasan februari nimbang loro usulan-usulan sing bakal nggawa olahraga wagering kanggo negara. Sing tegese kaya tetanggan Oregon, mung negara ing West Coast kanggo, mangkono adoh, sarujuk olahraga gambling, Washington bakal bar bettors saka wagering ing sekolah dumunung ing negara, kayata Universitas Washington lan Washington Negara, assuming HB 2478 wis mlebu menyang hukum.

Proposal sing mung bakal ngidini olahraga wagering ing suku kasino nalika confining seluler totoan kanggo latar sing situs europa casino ora bonus simpenan kode.