Perusahaan saiki ngandika iku wis awis lan sami cacahe RMB 1b ($159m), kang ngirim bantuan iku tahan online revenue kahanan garing lan kurang banyu sing sethitik nalika maneh europa casino promo code 2021. 500.com ditampa 20% saka rega sale bayaran ing ngarep, karo seko kanggo mbayar ngisor iki Sumpay kang nganyari maneh saka sawijining online pembayaran lisènsi mengko taun iki europa casino ora bonus simpenan kode.

Ing Sumpay sale mbantu ngedongkrak 500.com's cadangan, kang wis tiba minangka kurang RMB 400m ing mburi Q4 2015. Sak Q1, perusahaan kui nil revenue saka olahraga lotre operasi, papat sakcara waktu perusahaan wis entuk bupkis saka principal sawijining alesan kanggo orane casino lac leamy anyar mesin slot. Nanging, 500.com wis wiwit mutusaké iku perlu sing awis kanggo njaga sawijining lampu ing, supaya iku didol sawijining 63% saham ing Sumpay ing pungkasan Maret casino lac leamy plaza ottawa.