ainland China kang total dodolan saka resmi lotre produk tambah dening 6.6 persen taun-taun ing sangang sasi page saka 2016 kanggo kira-kira RMB289.74 milyar (US$42.74 milyar), miturut data resmi saka negara kang Ministry of Finance.elfare dodolan lotre totaled RMB151.34 milyar ing januari September periode, munggah dening 1,6 persen saka sadurunge-taun periode, nalika olahraga dodolan lotre mlumpat 12.6 persen taun-taun kanggo RMB138.40 milyar.nline dodolan dharatan China lottery produk sing saiki dilereni soko tugas, pamindhahan diterangake dening panguwasa minangka sak wentoro nanging kang wis kenek saperangan perusahaan casino lac leamy anyar mesin slot.

Ing April pungkasan taun, wolung Cina instansi pemerintah dikonfirmasi penundaan saka apa padha diterangake minangka "ora sah online dodolan lotre layanan". casino lac leamy plaza ottawa.