Nanging ing Panthers padha upstaged dening Broncos sing kesusu kanggo awal 10-0 timbal parking ing keuangan casino brisbane. Kang kétoké kesel Tom Brady ing Broncos' Juara AFC kamenangan lan iki mung minangka mbebayani ing Sunday marang Newton parking ing thunder valley casino. Miller dipeksa loro fumbles kanggo nyiyapake Denver kang loro touchdowns, mlaku bali C parking ing jurang forge casino.

Karo mangsa biasa MVP Cam Newton ing pemain tengah lan Ron Rivera minangka pelatih kepala, padha wis apa iku njupuk kanggo menang game parking ing star city casino. Broncos wis kabaripun wis nyepakaké kanggo Manning kang leren kanggo luwih saka taun saiki lan katon siap kanggo mindhah nerusake karo serep pemain Brock Osweiler, lan kang muter taun iki sak Manning bundhas wis ditampilake sing tim siap kanggo urip sawise Manning apa kita seneng gambling.