BtoBet wis technical cabang karo gedhe akeh-tau tim pangembang ing Skopje, Ohrid, Bitola, Beograd, Nish, Belgrade, lan Roma. BtoBet punika multinasional perusahaan lan bagéyan saka klompok karo 20 taun saka pengalaman ing lunak pembangunan ing IKU, telekomunikasi, e-commerce lan banking, banget setya kanggo teknologi lan digunakake nandur modal ing riset teknologi lan pembangunan. STM Game iki announced minangka BtoBet page Certified Partner kanggo Afrika sawise kasil nglakoni pepek screening lan amarga rajin proses.
Lan iku iki expertise lan ngerti-carane sing wis mbuktekaken dadi sukses BtoBet Putih Label Kemitraan Program." Wong-wong operator kasengsem ing Afrika konteks bakal bisa kanggo ketemu karo pinter STM anggota tim sing bakal saiki ing BtoBet kang ngadeg (S1-320) ing februari sabanjuré ES London acara, kanggo pangerten tuwa saka teknologi sing bisa paling apik suite sing tujuan. Bab BtoBet.

BtoBet ngidini idin dadi unik ing pasar, dening menehi wong kesempatan kanggo rampung nggawe pribadhi sing nawakake kanggo Olahraga totoan lan iGaming bisnis, online seluler lan toko santa ana star casino acara. BtoBet bener partner ing teknologi, aturan dewekan platform lan layanan kanggo iGaming lan Olahraga Totoan industri santa ana star casino cantina rio. Jadwal patemon dening kontak [email protected] utawa dening nelpon ing +356 27135974 casino le lyon vert partouche. Malta sarwa dumadi komersial lan marketing centre casino le lyon vert la tour-de-salvagny. • Darmabakti papan diparengake kanggo Certified Partners lan WLP Program "kesempatan sing Afrika iGaming industri wis kanggo kurban sing ageng, lan substansial nomer loro lokal lan internasional operator sing tau luwih seeking kanggo tim munggah karo partner lokal kanggo nimbang opsi nalika nerangake kanggo nandur modal lan ngembangaken bisnis ing wilayah." Iki apa Sabrina Soldà, BtoBet Kepala Marketing Officer, komentar gegayutan sukses perusahaan kang Putih Label Kemitraan Program wis reaped ing saindhenging minggu kepungkur wiwit iku iki dibukak ing ES Afrika ing oktober.