Telung substansial menang ing kasuksesan cepet PokerStars Casino wis dikabari telung jackpot cocog, kabeh ing cendhak relatif papan wektu lan dianugerahi kanggo ngadeg dawa PokerStars pelanggan. Lithuania punter "CyprusBit" menang $994,218.41 mati $10 muter ing Genie Jackpots, walanda player "degalactico" mencet amba ing "Babi Wisaya" pocketing $79,816.09 lan UK customer "zellone87" snagged $53,961.95 ing Winstar klub bupati casino menu restaurant. Casino Online News Duweni Infopowa Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019. Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri klub bupati casino lelenggahan dina rata-rata. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun nouvel lan casino aix les bains. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita nouvel lan casino barriere dinard. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab..