Tambahan fase bakal nggawa project total biaya nganti €2.2 b, nanging Cordish claims iku cumadhang kanggo nglampahi nganti €3b yen, minangka perusahaan cuaca, 1.6 m turis medhak ing project kaya walang saben taun nouvel lan casino aix les bains. Wong-wong fasilitas sing perlu kanggo project kanggo bakal ditetepake lan Tengah Pembangunan Terpadu (CID), status sing mènèhaké loro tax kaluwihan lan keluwesan ing tanah panggunaan nouvel lan casino barriere dinard. Cordish mekso sing ora mbutuhake sembarang tunjangan pamaréntah kanggo ngrampungake project, lan sing iku kebak saged pendanaan ing phase pisanan ing dhewe. Madrid pejabat duwe siji sasi kang kanggo sinau rencana kang 7k kaca kanggo pratandha saka tambah panguripan.
Bagéyan saka alesan ngapa dhisikan ditolak ana lack saka olahraga lan fasilitas budaya klebu ing phase pisanan saka pembangunan. Amérika operator casino Cordish Game wis diajukake diubah proposal kanggo mbangun massive resor terpadu ing Madrid sawise pejabat search ditolak dhisikan perusahaan rencana nouvel lan casino lons le gadhah galeri bab:. Ing pungkasan Maret, pamaréntah regional ing Madrid informed Cordish sing mamang serius sing perusahaan proposal kanggo mbangun €2.2 b resort casino project ing bingkisan saka tanah cedhak Barajas bandara iki "sregep saka ekonomi lan pengaturan titik tampilan." Nanging, pejabat marang Cordish ana apa-apa nyegah pakaryan babagan penyimpanan file diubah rencana. Cordish CEO Joe Weinberg ngandika ing dokumen sing perusahaan ora ndeleng "sembarang sing nyoto alesan ngapa project bakal ditolak." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Cordish ngandika iku plans kanggo nglampahi €587m ing phase pisanan saka project, kang bakal operate ing jeneng Manggon Resorts Madrid ridgid tabel weruh mitre slot ukuran. Lagoon bakal ngidini tamu kanggo windsurf, kayak, muter pantai bola voli lan pick wedhi saka crotches kanggo ngaso ing dina. Minggu kepungkur, Cordish iya mung sing, ngajokake rencana sing nambah enem-hectare (15 hektar) ponggawa lagoon lan pantai kanggo project phase pisanan.