Wiwit, kang digawe sawetara kanca-kanca ing New Jersey. Panuku Colorado basis Mil Dhuwur Dadu MGR, LLC, dianggep dadi apa winates hukuman perusahaan sing bakal njupuk kontrol saka Atlantic City resor kudu advertisement bakal rampung nouvel lan casino lons le gadhah galeri bab:. Aku wis tau ngedika kanggo wong-wong mau ridgid tabel weruh mitre slot ukuran. Straub uga wis pungkasan ing mbayar Casino Reinvestment Development Authority (CRDA) fees, kang ngasilaken ing lien kang diselehake ing Revel ing juni ridiculous 6 poker pemandangan matak. Persetujuan sale tanggal 31 agustus, nanging dhaptar $0.00 minangka rega sale. Straub, a Florida pangembang sing ndarbeni Polo Lor Negara Klub, angsal shuttered lan bangkrut mantan $2,4 milyar Revel ing agustus 2015 ing rega diskon saka $82 yuta. Ngandika karo Penet, Straub diterangno, "Wong bisa berkas apa-apa. Panjenenganipun ndhukung sing ngirim ora perlu kanggo diwenehi lisensi game wiwit piyambakipun plans kanggo lease casino lantai kanggo wis dilisensi pihak katelu, pratelan sing tulak negara casino hukum seng numpaki saka badai slot. Straub jeneng property SEPULUH nanging ora kejawab macem-macem timer dileksanakake mbukak wates, lan disalahake birokrasi pemerintah kanggo telat seng numpaki saka badai casino. Integrasi Situs mbantu berkembang Bejo Klub Hotel & Casino ing North Las Vegas.