KITA gambling panyedhiya teknologi Ngelmu Game Corporation (NOS) terus kanggo ngacak sawijining manajemen senior, minangka SG Digital boss Matt Davey bakal ninggalake perusahaan ing pungkasan taun seng numpaki saka badai slot review. On Monday, SGC announced seri saka eksekutif janjian, kalebu mromosiaken saiki Exec VP Lotre Jim Kennedy minangka Ketua anyar, Lotre. Pat McHugh, saiki SVP Global Lotre Sistem, iku saiki Lotre divisi Wakil Presiden Eksekutif lan Group Chief Executive. SGC uga dijenengi Jordan Levin minangka sawijining anyar Executive Wakil Presiden lan Pangareping Klompok Eksekutif, Digital seng numpaki saka badai slot. Levin (digambarke), sing saiki serves minangka SVP kanggo Pembangunan Perusahaan, bakal njupuk liwat saka saiki SG Digital boss Davey, sing bakal ninggalake SGC melu ing mburi 2018 carane kanggo mbatalake supaya drive casino. Davey, sing dipunangkat SG Digital boss ing februari, gabungan SGC ngisor iki perusahaan disualekno saka NYX Game lan terkenal OpenBet olahraga totoan platform.
SGC ngandika Davey iki ninggalake "karo integrasi saka NYX saiki kanthi lengkap." Levin peran anyar ndadekake wong tanggung jawab kanggo "mesthi [SG Digital]'s sakabèhé arah strategis lan overseeing kabeh fungsi saka bisnis." Levin, lan SGC dokter kewan wiwit taun 2006, wis ngandika wis "pasukan nyopir" konco perusahaan digital lan interaktif sastranegara, lan bakal nggunakke kang "ing-ambane kawruh saka digital game lan olahraga totoan" kanggo luwih divison prospek carane kanggo nambah game ing poker. SGC presiden/CEO Barry Cottle ngandika janjian anyar "sing wong sing paling apik kanggo terus kita alur wutah, ngirim operasional keunggulan lan inspirasi karyawan kita." Mung minggu kepungkur, SGC bid adieu kanggo wakil ketua Gavin Isaacs sawise rong taun ing peran sing carane kanggo nguripake ing korek tanpa roulette.
Isaacs dijenengi SGC CEO ing 2014 ngisor iki SGC disualekno saka game teknologi supplier SHFL Hiburan, ngendi Isaacs iki uga CEO. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo mbatalake supaya casino drive.