GTech Holdings Ltd, supplier kanggo dharatan China kang diatur jaringan lotre, weruh sawijining setengah pisanan losses ngambakaké dening saklawasé 70 persen kanggo HKD88.9 yuta (US$11.5 yuta) saka HKD52.7 yuta ing taun sadurunge periode, ing revenue ngasor carane kanggo nambah game ing poker. GTech ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong sing alesan kanggo losses ing 6 months rampung 30 juni, 2014, iki utamané amarga depreciation expenses amarga kanggo panyiapan saka data tengah kanggo lotre game, "pindhah saka group Beijing kantor ing China," lan munggah ing basis nuduhake pembayaran cacahe kira-kira HKD64.1 yuta minangka asil saka tambah ing nuduhake pilihan saka perusahaan diwenehake kanggo direktur lan liyane wong layak.ost saka revenue kanggo periode iki asalé saka "game teknologi...lan panentu saka olahraga lotre manajemen lan marketing layanan konsultasi ing RRC," ngandika AGTech. carane kanggo nguripake ing korek tanpa roulette.