S.-adhedhasar Wynn Resorts Ltd ngandika ana iku pungkasan wuwus ing potensial menehi hasil kanggo ndarbeni Australia-game basis operator Makutha Resorts Ltd. Ing ngisor iki durung wayahe pambocoran saka pambuka diskusi, Wynn Resorts wis mungkasi kabeh diskusi karo Makutha Resorts bab sembarang transaksi," tenan ngandika ing statement.arlier ing selasa, Makutha Resorts wis dikonfirmasi tenan ana ing wuwus karo Wynn Resorts gegayutan potensial takeover. "Makutha nandheske sing iku ing rahasia rembugan karo Wynn gegayutan potensial owah-owahan saka kontrol transaksi ngisor iki cedhak kanggo Makutha dening Wynn," Australia tenan ngandika ing release.ollowing Makutha Resorts' woro-woro, Wynn Resorts page ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo U texas holdem poker isine weteng bisa starthand.
Securities and Exchange Commission sing ana ing "pambuka rembugan" karo Australia operator casino.ynn Resorts nyatakake ing wektu: "Ora persetujuan wis ngrambah antarane pihak ing hubungan kanggo struktur, nilai utawa syarat-syarat transaksi." Tenan wis ditambahake: "ora Ana tanggungan sing diskusi iki bakal kasil ing transaksi." sawetara jam sawise pakaryan babagan penyimpanan file, U ing texas holdem poker tangan peringkat. tenan announced iku pungkasan wuwus karo Makutha Resorts.arlier ing selasa, Sanford Bernstein wis ngandika ing kapisah wigati sing disualekno potensial saka Makutha Resorts dening Wynn Resorts bisa dadi "sebagéyan bisa strategi pertahanan kanggo Wynn Resorts kanggo fend mati wae potensial acquirers." Analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu ditambahaké ing sing dhisikan wigati: "Wynn Resorts' Macau lan Las Vegas aset sing perhiasan emas makutha ing industri game, lan disualekno saka Wynn Resorts wis rembugan dening investor." ynn Resort casino wis operasi ing U texas holdem poker tangan rintangan. lan ing Macau. Wynn organisasi wis ditulis kapentingan ing mlaku casino ing Jepang sawise casino gambling legalised ana. carane kowe ngomong gambling ing portugis.