Jack Emas Casino iku kanggo miwiti sawetara game saka Quickfire platform panyedhiya Microgaming. A menehi hasil antarane Jack Emas operator Lokasi Game lan Quickfire pisanan bakal weruh papat slot irah-irahan ditambahake kanggo mobile casino portofolio, tokoh kang bakal munggah kanggo nganti 400 liwat wektu tournoi de poker 31 decembre. Ing game pisanan kanggo pindhah urip sing Lara Croft: Makam Raider, Thunderstruck, Agen Jane Pirang lan Avalon, nalika video poker game Jacks utawa Luwih bakal tindakake sakcepete.

Jack Emas Casino iki digawe utamané kanggo smartphone lan tablet, senadyan PC varian uga kasedhiya tournoi de poker aix les bains. Lokasi Game CEO Ed Andrewes ngandika: "bukak Iki bakal propel Jack Emas Casino account nerusake dening nyediakake sampeyan karo isi sing wis buktiaken dadi populer ing antarane casino pemain tournoi casino la grande motte. "Quickfire game kalebu macem-macem bonus lan free muter fitur sing kita mesthi bakal mréntahaké kanggo sudhut-macem pemain." pindho pindho bonus poker 8-5 strategi.