acau kang casino industri dikirim urut-urutan mingguan dandan ing revenue game reged (GGR) kanggo periode April 12 kanggo 18 klebu, ngomong loro kapisah institusi casino administratif assistant gambaran proyek. P Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd kira-kira ing ana cathetan – based ing dhewe kir – sing minggu pungkasan GGR roto-tingkat ing Macau ana "kuwat" MOP300 yuta (US$37.5 yuta) dina casino tengen tapel wates kanada. Institusi ngandika iku "salah siji saka paling dhuwur non-liburan maos kirim Covid-19, senajan sebagéyan mbantu dening sarujuk VIP luck." lso ing Monday memo, perantara Sanford C casino admiral asch kanggo tschechien.
Bernstein Ltd ngandika GGR dandan katon ing sadurunge minggu iki "utamané amarga luwih konsumen massa lalu lintas liwat akhir minggu lan terus dhuwur VIP terus." Nalika nekani ana alus ing separo pisanan saka minggu kepungkur, kedatangan manca ngrambah 15 sasi dhuwur saka 34,252 ing 16 April (ana)," ngandika analysts Vitaly Umansky, Kelsey Zhu lan Louis Li.acau wis bubar katon anteng uptick ing nomer saka pengunjung nenekan, Macao Pemerintah Kantor Pariwisata (MGTO) ngandika ing Sunday release gambler sue casino sawise mundhut. Kita ngira VIP luck ana dhuwur ing 3,7 persen-plus menang tingkat (mungsuh teori 2,9 persen kanggo 3 persen), nanging VIP ora nemen mindhah jarum for GGR maneh," nyatakake JP Morgan tim. gamble dhuwit nyata casino online.