Amérika Game Association wis kawangun pitu anggota komite kanggo milih CEO anyar kanggo kasil Geoff Freeman, sing godhong ing awal juli situs judi slot bisa depo pulsa kasebat bêsik. Freeman wis gabung Grosir Produsen Association minangka CEO lan Presiden carane njaluk supermarket delivery slot uk. Stacy Papadopoulous, pitutur umum lan Wakil Presiden Senior saka Industri Layanan ing AGA, wis dijupuk kosong mlompong CEO peran ing interim basis, nganti calon new diangkat carane njaluk supermarket delivery slot. Search komite bakal mimpin dening Penn Nasional Game Eksekutif Tim Wilmott, sing uga serves minangka Ketua AGA carane njaluk macet korek metu saka toker poker.

Komite bakal ngemot saka Rush Werna Game CEO Greg Carlin; Bangsawan CEO Trevor Croker; Caesars Hiburan CEO Mark Frissora; Chickasaw Bangsa Sekretaris of Commerce Bill Lance, Jr.; MGM Resorts Ketua lan CEO Jim Murren; lan Las Vegas Sands Wakil Presiden Senior saka Umum Urusane Ron Reese."Ing industri game wis digunakake dikenali minangka antarane sing paling populer saka konsumen hiburan pengalaman lan kita njupuk akeh peran kita ing nyediakake pengalaman iki aman lan tanggung jawab," ngandika Wilmott casino anyar ing omak washington. Ora ana wektu pigura wis diwenehi ing panelusuran kanggo CEO anyar. casino anyar ing olivehurst ca.