acau wis "ora wis njupuk anteng sikap" menyang masalah saka laundering anti-dhuwit (AML) lan combatting financing saka terrorism, ngandika kepala kutha kang casino pengatur ing konferensi utama ing wong-wong topik, dianakaké ing Macau on Thursday.e iki ngandika ing Kanton – karo terjemahan simultaneous – ing wiwitan ACAMS Tondho Macau Simposium, acara kanggo profesional ing lapangan pengawasan utawa karo kapentingan ing topik.
"ACAMS" iku iklan kanggo Association saka Certified Laundering Anti-Dhuwit Specialists LLC.r Chan ditambahaké sawetara ujar dikirim ing basa inggris kanggo pirang-pirang atus delegasi saiki ing acara ing MGM Malaysia casino resort.e bilih senadyan duwe wis sawetara pengalaman nangani dhuwit laundering kasus, kang wis ngadhepi akèh karya kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab lapangan sawise kang ana ing game biro casino anyar ing oklahoma panhandle. Pak Chan makarya kanggo 17 taun ing umum prosecutions ing Macau sadurunge kang saiki proyek kang njupuk munggah telung taun kepungkur.e ngeyel sing "banget sarujuk asil" saka teknologi evaluasi saka Macau kang AML gaweyan – conducted dening kutha kang pemerintah lan Asia/Pacific Group ing Dhuwit Laundering (APG) – wis prodhuk saka "gaweyan anggota saka pamaréntah Macau uga minangka game kita sektor lan liyane wong sing wis nyumbang".ith efek saka November 2017 – sakcepete sawise panemon APG mutual evaluation – Macau ngenalaken sistem kang pengunjung ngetik Macau lan mbeta MOP120,000 (US$15,000) utawa luwih ing awis – utawa padha karo ing duit liyane – sing kapekso kanggo laporan ing kasunyatan kanggo panguwasa lokal.ue Dang, sirah saka Asia kanggo ACAMS uga ngandika ing bukaan saka ana kang acara casino anyar ing omaha ne.

Dheweke kandha yen dhuwit laundering ana ing ora pangertèn pribadi angkara, nanging salah siji sing wis impact ing masyarakat. Kanggo saben US$1 milyar saka laundered dana ing sembarang ekonomi, iku nerjemahake menyang 0,03 persen kanggo 0,06 persen populasi ing wutah ekonomi piye carane aku njaluk prioritas delivery slot karo asda. Sampeyan bisa uga ngomong... sing ora nomer amba," dheweke nyatakake.ut Ms Hue ditambahake: "Yen sampeyan padha kanggo nggunakake U piye carane aku njaluk prioritas delivery slot ing morrisons.

data GDP saka 2017, tegese US$6 milyar US$12 milyar mundhut ing aktivitas ekonomi.. piye carane aku njaluk prioritas delivery slot karo morrisons. aku bakal ngomong sing cantik migunani ekonomi impact." Dianyari, 4pm, juli 3, 2019).