ong Kong-kadhaptar Imperial Pacific International Holdings Ltd, investor ing casino resort ing pulo Pasifik saka Saipan, dikirim mundhut gara-gara nduweni saka perusahaan saka HKD1.56 milyar (US$201 yuta) kanggo 2014 nalika bakal hanover slot mbukak. Sing bandingke kanggo mundhut saka HKD14.95 yuta ing taun sadurunge nalika bakal hard rock casino cincinnati mbukak. Minangka ana tepak ing rolling turnover kui sak setengah kapindho taun 2014 amarga downturn pinunjul saka game Macau sektor, samesthine alirane awis saka bisnis iki babagan melorot lan mulane mundhut kebejatan saka kira-kira HKD1,296,550,000 ing bab bondho intangible iki dikenali," tenan ngandika ana.n selasa, Imperial Pasifik dikonfirmasi iku niat kanggo miwiti "sak wentoro casino" Saipan ing taun iki, rencana announced sadurungé sasi iki nalika bakal hard rock casino coquitlam mbukak. "Aliran awis wis samesthine kanggo bakal digawa dening babagan iki ing 2015," ngandika tenan nalika bakal hard rock casino atlantic city mbukak.

Perusahaan wis ora mutusaké kanggo fokus ing ngembangaken nanging downsize iki bisnis utawa ngenali potensial investor kanggo mbuwang saka bagean utawa kabeh beku lan fungsi produk pangan bisnis," Imperial Pasifik ngandika. ndhukung roulette pour plante.