Ancang-ancang kanggo nggedhekake bisnis sawijining ing wilayah Asia-Pasifik kang digawe dening Hard Rock Group, miturut Hong King Ekonomi Jurnal report.

Salah siji saka tombol target pasar China ndhukung roulette pour parasol deporte. Eksekutif saka Hard Rock Group, Hamish Dodds, ngandika, perusahaan wis plans kanggo nyiyapake loro casino resort, 17 restoran lan 15 hotels ing wilayah ing telu nganti limang taun sabanjuré. Iku plans kanggo katon ing sawetara yuridiksi kalebu, China, Vietnam lan Jepang.

Ing kutha-kutha diangkah ing China kalebu Dalian, Wuhan, Shanghai, Hangzhou lan Shenzhen mencet geant casino fontaine les dijon. Hard Rock uga kabaripun ing tengah-tengah saka diskusi karo Banyan Tree Klompok gegayutan kamungkinan saka lisensi game ing Vietnam prestige werna abu-abu loro slot toaster. Ing phase pisanan saka ngajokaken US$2 milyar project ing Vietnam bakal weruh antarane 60 kanggo 80 tabel game, karo Hard Rock Group nyumbang US$100 yuta. Uga ing wawasan kesempatan karo perusahaan Jepang kanggo njaluk menyang pasar game sepisan yen lan nalika iku legalized ing Jepang mencet saint victoret geant casino.
Digabungake, potensial investasi bisa ing paling US$2,5 milyar mencet panjenengan totohan ing blackjack. Miturut laporan, nanging, ana ora plans dening Hard Rock kanggo partner karo Lawrence Ho Yau-paru-paru kang Melco Pembangunan Internasional (00200. Pungkasan taun luwih saka setengah saka revenue group iki nyumbang dening casino resort. seminole hard rock casino tampa.