Bangunan anyar casino ing Westfield bisa financial boon kanggo masyarakat seminole hard rock casino tabel watesan.

Iku ing game seminole hard rock casino tampa bay. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Uga, MGM Resorts Internasional uga shelved plans bangunan lan kabeh-klebu, donya-kelas, resor-gaya casino ing Brimfield, Massachusetts Maret pungkasan, kasebut sing bangunan casino ing Brimfield nindakake adoh luwih negatives saka positip seminole hard rock casino tampa employment. Kabar bab Penn Nasional Game kang rembugan kanggo mbangun casino ing Westfield rawuh sawise Steve Wynn resmi nilar plans bangunan dhewe casino ing Foxborough wilayah saka Massachusetts ing tangi saka rong anti-game panyengkuyung ditambahake menyang kutha lokal dewan hollywood casino bay st louis konser.

Kulon Massachusetts masyarakat kang kapandeng ing minangka potensial casino situs dening Penn Nasional Game hollywood casino bay st louis employment. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ing-arep lotre saka komunitas kanggo tanah casino ing negara saka Massachusetts wis entri anyar ing wangun saka Westfield, Massa hollywood casino bay st louis natal prasmanan. Knapik wis ngandika sing ngirim Penn Nasional Game kasil ing striking menehi hasil karo Usaha Industri Partners ing tanah, langkah sabanjure bakal kanggo melu ing kutha-sudhut referendum sing bakal ngidini residents masyarakat kesempatan kanggo swara panemu sing ing apa lagi kanggo utawa marang bangunan anyar casino ing masyarakat.