MACAU VIP KAMAR LOUSY CARA KANGGO NJALUK DHUWIT METU SAKA CHINA Hong Kong sinau uga diklaim Macau kang VIP kamar diijini Cina komun klompok kanggo launder 'reged' dhuwit dening awake dhewe melu ing simultaneous muter ing padha komisi-free baccarat meja hollywood casino bay st louis konser. Scam kabaripun dianggo kaya iki: siji pamuter bakal nang jumlah ing banker nang, nalika pamuter liyane bakal wager jumlah sing padha ing pamuter nang hollywood casino bay st louis employment.

Ing Bernstein laporan nyatet sing junket pelanggan sing tradisional samesthine kanggo ilang antarane 2.7-3.0% saka sing totoan volume lan sing saben dollar sing diwenehake dening junkets wis samesthine kanggo mbalek 5-7 kaping (asring luwih), asil ing mundhut net kanggo pamuter liwat wektu antarane 12% lan 22% saka tuku-ing. A akademisi anyar laporan claims sing Macau casino junket operator nyegah kuwat hubungan kanggo Hong Kong triads lan sing casino manajemen gumantung ing iki pranala kanggo nemtokake junket kang kapercayan. Bernstein nyatet sing premium iki ana adoh luwih dhuwur tinimbang rega saka dealing with China kang bank-bank lemah, kang biasane ngisi komisi watara 1.3% kanggo 'match-nggawe' layanan aku.e.nyambungake dharatan individu wus kanggo ngowahi yuan simpenan menyang manca itungan karo liyane individu looking kanggo ngowahi itungan manca menyang yuan.
Preduli saka kang nang kebayar mati, net asil babak lan klompok saiki wis 'resik' dhuwit hollywood casino bay st louis natal prasmanan. Macau kang Game Pengawasan lan Sesambungan Biro nanggapi kanggo sinau dening mulangi Lusa iku wis durung kanggo ngenali "sembarang triad kang dipilih dening kasino kanggo karya related kanggo game kamar" nanging prajanji sing bakal njupuk "ngukur perlu" yen kuwi links bisa buktiaken kansas city. Portugis-basa news agency Lusa bubar kacarita ing sinau anyar dening City University of Hong Kong profesor, sing disaranake sing junkets wis ngalami évolusi saka awal renegade awatara kanggo liyane perusahaan filsafat kang panganiaya – apa kanggo dumunung beda karo saingan operator utawa kanggo ngumpulake utang saka pelanggan – wis viewed minangka absolute resor pungkasan mo harrah kang casino.