Pungkasan minggu kepungkur Inggris kang merry band saka Afrika Selatan kang, Kiwi kang, Irishmen, lan sekolah umum lanang jetted mati kanggo Australia kanggo Mangsa Awu demo hollywood casino bay st louis natal prasmanan. Minangka ing tanggal test page sudhut tau nyedhaki ana jaminan diantara inggris sing kita bener bisa nguripake Aussies liwat ing dhewe lemah. Iku kabeh uga dadi mudhun kanggo wong sing bowled palng werni sing déning manungsa bisa, Steve Harmison, ora kang dipilih kansas city. Sing mangerténi?!Iku luwih kamungkinan sanadyan sing amarga sarwa dumadi wis ilang 7th sukses game, wektu iki marang Sri Lanka ing ODI, wong kang njupuk kabeh bungah mo harrah kang casino.

Iki wis micu hive saka kegiatan ngendi bookies sing ngangap lan Stan James wis pindhah dhateng pangawasan Australia kanggo anggere rintangan minangka 10/11 saka asli 5/6. Kepala PR ing Stan James, Charlie McCann, komentar: "England wis puas dina ing Perth lan kita weruh pas kanggo cut rintangan ing Stuart sing Godhongé amba kang ndhuwur inggris seri bowler saka 7/2 kanggo 10/3 sawise telung singh lan pindhah dhateng pangawasan Graeme Swann kanggo 11/8 saka 5/4 sawise kang siji wicket saka 20 overs kansas city district kasino mo. Alistair Cook terus kanggo perjuangan lan iku misale jek sange sing kawitan-pilihan mbukak batsman bisa 8/1 dadi ndhuwur bat kanggo Inggris lan 16s dadi ndhuwur seri batsman kansas city. "Australia padha 5/6 ing awal minggu nanging sing metu kanggo 10/11 lan dina apik karo bat kanggo Inggris sesuk bisa ndeleng Longgar sayuran Ijo tutul evens." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre missouri harrah kang casino.