Saperangan sasi bali, Jim Anderson dadi World Series of Poker Circuit kang kawitan tau Regional Juara, njupuk judhul (lan, oh ya, $525k hadiah) ing Horseshoe Hammond njaba Chicago kansas city district kasino mo. Saiki sawise telung dina saka muter lan 127 pemain ngilangi, final tabel disetel ing Tlatah Regional Juara ing Atlantic City. Salah siji saka final sangang pemain bakal ora mung njupuk ngarep liwat $358k, padha uga bakal nggabungake Anderson ing buku cathetan kansas city. Ana kang tumindak bakal dipun damel film kanggo siaran taun sabanjuré ing Mungsuh missouri harrah kang casino.
Final tabel minangka nderek (karo chip counts): Chris Klodnicki (759k); Chris Bell (706k); Mikha Raskin (594k); Jason Burt (579k); Ketan Pandya (377k); Nick Mitchell (332k); Todd Terry (307k); Andy Frankenberger (230k) lan Seth Fischer (219k). Uga muncul ing TV taun sabanjuré (mungkin) bakal dadi salah siji Phil Hellmuth kansas city pertahanan vs slot panarimo. Independen profesional loudmouth/poker pamuter nyetel ibu a gèdhèg sawise kang Tweeted ing ngisor iki liwat akhir minggu: "OMG!Phil Hellmuth (kula!) ing 'Dancing karo lintang-Lintang!' Ngagetake!Bisa uga nggawe wong gemblung sing metu saka dhewe ing donya televisi salah siji wektu liyane." Wiwit nempel iki nyoto bombshell, ing Poker Brat wis manggon mbok ing jeksa agung bisa ngetokake, ninggalake roso sepi kanggo bakal kapenuhan dening rampant spekulasi poker ora ace count minangka 1. Ninggalake aside debat minangka kanggo apa utawa ora Hellmuth kang katon bakal duwe efek (positif utawa negatif) ing poker gambar ing pikiran nuduhake kang tengah Amérika penggemar basa, carane bakal Phil bener apa ing lantai karawitan?Pisanan kabeh, wong kang tak mbangun kaya Sasquatch, lan sing dhuwur tengah gravitasi ora tradisional madhakaké karo sih-rahmat minangka hoofer poker ora terus ngalahake 3 of a kind. Ing sisih plus, kang rambute-pemicu emosi bisa nggawe kanggo sawetara interviewing post-tarian banter karo kang menehi kritik panel poker ora ditanduri ngalahake terus. Kanggo kayata, siji bisa gampang mbayangno wong panggolekan ing nyalahke ing music kanggo gadhah 'ala ngalahake.' Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.