Laporan warta emanating saka macem-macem sumber ing web pratelan sing Pennsylvania administrasi tanggung jawab kanggo rembugan menehi hasil mutusaké kanggo mbatalake, "amarga owah-owahan ing Pennsylvania politik lan lingkungan kang kompetitif kanggo lottery wiwit persetujuan iki pisanan ngrambah liwat taun kepungkur." Camelot dadi lone panganyang kanggo kontrak sawise rong haijulikani perusahaan dropped metu saka lomba bali ing April 2012, lan iku kapandeng menehi hasil rampung nganti meksa diwiwiti kanggo applied dening wong-wong sing preferred kanggo njaga manajemen sing lotre ing-house. Ing statement, Alex Kovach, managing director saka Camelot Global, ngandika ana woro-woro: "Kita tetep apik ing syarat-syarat karo Persemakmuran of Pennsylvania lan mbukak kanggo mangsa kemungkinan. Agung Jenderal Kantor ngandika ngajokaken syarat-syarat kontrak nerak negara konstitusi lan lotre hukum, Demokrat panned idea, iku polled lingkungan karo masyarakat umum, lan trade union sing dituduhake paling saka lotre kang kekiyatan kerjo malah kaancam bakal punah, kanggo sue Corbett kang administrasi ing upaya kanggo usurp menehi hasil poker ora ace count minangka 1. Tiket iki tuku ing Welsh County Powys poker ora terus ngalahake 3 of a kind. Warta nyuwil ing kawa saka deadline dina nalika Camelot Global Services LLC proposal kanggo generate $34bn ing bathi liwat sabanjuré rong puluh; makili wutah taunan saka 3% 4%, kadaluwarsa ing Dec 31st poker ora ditanduri ngalahake terus. Camelot Global Services LLC ora bakal manggonke sing flag menyang lemah saka Pennsylvania sawise Gov grand tumiba casino poker kamar.