Macau casino game revenue ambruk dening ngrekam 30.4% ing desember, paling gedhé tingkat saka kurangé populasi ing saiki pitung sasi tilas mudhun revenue poker ora ditanduri ngalahake terus. Ing donya ndhuwur gambling hub uga direkam sawijining page taunan nolak wiwit Macau wiwit ngeculake tokoh financial ing taun 2002. Revenue ambruk kanggo MOP 23.3 b (b) ing desember, ing paling saben wulan tally taun iki, senadyan kedatangan wisata rising 8% sak preian Natal grand tumiba casino poker kamar. VIP gamblers sing wis menehi Macau sudhut berth amarga Beijing crackdown ing korupsi ketemu nyurung ekstra kanggo tetep adoh thanks kanggo agêng-desember riko kanggo Macau dening Presiden China kang a, B Jinping grand tumiba casino poker turnamen. Macau kang desember kanggo dismember iki cekap sucky kanggo push 2014 taunan nomer mudhun 2.6% kanggo MOP 351.5 b ($44.1 b) grand tumiba casino kode promo.
Iku pisanan taunan nolak wiwit Macau rampung Stanley Ho kang casino monopoli lan internasional perusahaan padha diijini kanggo mbukak dhewe kopi. Saliyane kanggo Beijing kang campur tangan, taun nandhang saka comparison karo 2013 ngrekam $45.2 b ngusungi, kang ana munggah 18.6% liwat taun 2012. Macau kang perjuangan dibusak watara $73b saka pasar nilai saka casino operator taun iki, $58b kang wis ilang liwat suwene nem sasi kepungkur grand tumiba casino blumbang turnamen. Kurangé populasi mbantu erode saklawasé $11b saka rejeki pribadi saka Las Vegas Sands boss Sheldon Adelson.

Macau kang woes sing samesthine kanggo terus uga menyang 2015 lan duweni potensi ngluwihi, minangka Beijing kabaripun njupuk malah nyedhaki mripat ing srawung financial lan mencet Macau kanggo luwih strictly dilakokaké kasil saka casino junket operator fun free casino mesin slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.