ggregate revenue kanggo telung sasi pisanan saka 2018 ngadeg ing KRW121.93 milyar, mudhun 2.7 persen saka sadurunge-taun periode grand tumiba casino kode promo. Tenan kang income operasi ing wektu iki KRW31.39 milyar, makili 0.3 persen taun-taun ngurangi.rokerage JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd ngandika ing ana wigati sing GKL kang waktu pisanan game metrik padha "lacklustre, kaya samesthine".

#8220;Nyelehake ambruk 16 persen taun-taun lan 7 persen waktu-ing-waktu kanggo 2.5-taun kurang, minangka GKL terus kanggo ilang bareng kanggo saingan Swarga [Co] sawise Paradise City bukaan," wrote analysts DS Kim lan Sean Zhuang grand tumiba casino blumbang turnamen. Dening babagan, VIP tetep seret (-25 persen taun-taun) karo kelemahane antarane kabeh bangsa (China -42 persen taun-taun, Jepang -14 persen, liya-liyane -11 persen), nalika massa nyelehake fared luwih akeh lan tansaya 8 persen taun-taun," padha ditambahake.

Kuwat wates iki mesthi mbantu dening dhuwur persentasi ditahan (sarujuk luck), nanging supaya padha, GKL iya kontrol biaya sawijining akal uga ing waktu pisanan banget," ngandika JP Morgan tim. KL punika tambahan saka Korea Tourism Organization, kang siji iku afiliasi kanggo Korea Selatan kang Ministry of Budaya, lan Olahraga Tourism fun free casino mesin slot. Casino entitas operasi nganggo telung manca-mung kasino ing Korea Selatan ing Pitung Luck account: loro ing ibukutha Seoul lan siji ing kidul port kutha Busan.arket-sudhut, gambling dodolan ing Korea Kidul manca-mung kasino wis wungu dening saklawasé 16 persen taun-taun ing rong sasi pisanan saka 2018 kanggo KRW204.78 milyar, warta agensi Yonhap kacarita pungkasan sasi kasebut data saka Casino Korea Association fun free slot ora download.

Tambah iki bertepatan karo munggah ing tally saka Jepang pengunjung kanggo Korea Selatan 16 manca-mung kasino, ing laporan ngandika.arket-saingan operator casino Swarga Co Ltd on Thursday kacarita net income saka kira-kira KRW3.10 milyar kanggo telung sasi rampung tanggal 31 Maret, mudhun 61.6 persen saka sadurunge-taun periode..