UK Gambling Komisi (GC) announced dina sing Gibraltar-kantor pusaté operator Lottoland wis kena denda sing jumlahe total £150,000 amarga ora cetho iklan kabiji duwe misrepresented sawijining layanan fun free casino mesin slot. GC ketemu sing Lottoland gagal kanggo nggawe cekap cetha kanggo konsumen ing anyar marketing lan promosi kegiatan "sing padha totoan ing kasil saka lotre tarik lan ora bener njupuk bagéyan ing lotre". UK Iklan Standar Panguwasa ayating complaint digawe ing 1 februari 2017 bab Lottoland radio iklan, kang tantangan apa iklan misleadingly diwenehake sing operator ana kurban kesempatan kanggo njupuk bagéyan ing lotre, tinimbang nyeleh bets ing babak kang kasil. Diselidiki dening GC ketemu jeksa agung bisa ngetokake padha kedaden ing Lottoland kang marketing pihak katelu, situs web lan media sosial promosi fun free slot ora download.

Rincian sing "lotteries sing beda-beda saka liyane gambling produk minangka bagean saka neruske kudu pindhah kanggo apik nimbulaké," GC ditemtokake sing Lottoland £150,000 nggoleki bakal pindhah menyang "tanggung jawab sosial uwis". Richard Watson, Gambling Komisi Program Direktur kanggo Pelaksanaane lan Intelligence, ngandika: "Ing kasus iki operator digunakake ambigu terminologi ing marketing lan iklan, kang kinanthi fun ing srengenge poker mbukak. Sing ora ditrima lan £150,000 paukuman paket nuduhake garwane Lottoland kang gagal."We nyana kabeh operator bakal sinau ing pawulangan saka kasus iki lan njupuk tindakan kanggo mesthekake yen konsumen sing cetha bab apa sing padha kang ana." casino avec bonus sans depot acceptant les perancis.