Fortuna Entertainment Group wis mlebu kontrak kanggo disebaraké page 1,000 terminal kanggo pengecer ing Republik ceko.

Sadurunge miwiti ing watara siji sasi page negara kang angka game, Fortuna Loto, toko rentengan kayata Geco, HDS Toko, Citi-Tabak, Valmont lan Peal, nomer saka individu pengecer lan watara 100 Fortuna cabang bakal diwenehi mesin Martin Illner, Managing Director saka Fortuna Lotre project, ngandika, "Kita wis dibangun kanggo klien saka Fortuna inti jaringan distribusi saka kualitas apik banget nalika kita ngatur kanggo ngamanake dodolan paling nilai fun ing srengenge poker mbukak. Iki kita target lan tombol prioritas.

Aku bangga banget saka apa kita tim ngrambah ing wektu kuwi cendhak wektu casino avec bonus sans depot acceptant les perancis. Ing wayahe, kita digunakake ing terminal panyambungan lan testing supaya kita siap kanggo miwiti ing separo kapindho juli casino avec bonus sans depot perancis. "We are tondo asto kontrak karo tambahan distributor kanggo terminal, kang bakal dikirim dening Intralot ing sabanjure saperangan saka sasi. We ora mbutuhake exclusivity minangka kita nggawe percoyo sing game kita bakal sukses lan competitive." Intralot bakal nyedhiyani terminal kanggo Fortuna liwat sawetara sasi sabanjuré lan ing pungkasan taun, lotre perusahaan bakal duwe medal 1,000 saka mesin. Iki bakal wis digawe sawijining cara kanggo 3.000 dening spring 2012 lan ing kajaba iku, lottery perusahaan wis widening sawijining jaringan kanggo disebaraké ngeruk karcis casino avec bonus sans kondisi de mise. Iku isa sawise financial kekacoan sing iki disababaké déning ambruk Sazka sing applied kanggo bangkrut bali ing Maret sawise duwe ibukutha boten cecek kanggo mbayar shareholders casino avec bonus nawakake sans depot. Ing distribusi bakal music kanggo kuping saka perusahaan sawise sing debacle lan bakal padha ngarep-arep kanggo mindhah forwards patut. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.