Situs mung announced bukak saka Sesanti, GTO trainer sing fokus khusus ing pot-watesan Omaha game. Ing Mbukak Sawise, pemain duwe akses kanggo GTO kathok dowo sing bantuan karo urutane critane game ing sawetara opsi, kalebu liyane poker varian.
Pilihan uga ana liwat seluler, supaya pemain bisa review sing urutane critane game nalika ing go. Pemain bisa gampang owah-owahan munggah boards, tumindak, tangan lan opsi liyane karo klik mouse poker request teka-teki silang pitunjuk. Sing kasengsem ing GTO trainer kanggo PLO bakal perlu kanggo mbayar ragad saben wulan kanggo ngakses pilihan poker mundur 2 tembung silang pitunjuk. Brainchild saka Phil Galfond, situs nyedhiyakake akses kanggo video sing digawe dening 100s saka profesional pemain poker, nyediakake kaweruh menyang kabeh avenues saka game poker mundur rong tembung silang.

Pemain bisa milih kanggo mbayar $129.99 ragad saben wulan kanggo ngakses utawa nyimpen 25% dening mbayar tahunan ngundhuh aplikasi idn poker android. Ing umum, lunak alam iki digawe kanggo ora-watesan hold ' em minangka sing game saka pilihan antarane masal. Bab Mbukak Sapisan: Ing Mbukak Sawise latihan situs iki digawe dening poker pemain kanggo pemain poker ngundhuh aplikasi idn poker apk. Mbukak Sapisan malah wis Discord ngendi pemain bisa nemokake informasi tambahan kanggo nambah poker game. ngundhuh aplikasi idn poker 88. Situs wis kuwat masyarakat, ngendi pemain bisa nuduhake tips lan trik liwat video utas lan ing forum.