Gadhah moniker saka "Ora Nyenengake Liga" wis masalah NFL wis ketemu iku hard kanggo shrug mati ing olahraga warta kolom ngundhuh aplikasi idn poker android. Saiki inggris bal-balan misale jek kaya iku wis ngalami soko saka budaya owah-owahan lan ngarahake kanggo dadi dikenal minangka panggonan ngendi fun ora ngejarke uga ngundhuh aplikasi idn poker apk. Kita wis duwe aturan yen sampeyan ngrameke dening njabut kaos wasit cautions sampeyan kanggo kang overzealous. Liwat akhir minggu, ora nyenengake polisi digawe iku dikenal padha ora seneng ing Liverpool kang Ryan Babel nyoba kanggo duwe fun ing beyo saka resmi. Apa kita lagi alluding kanggo Babel pilihan kanggo ngirim foto saka wasit Howard Webb ngagem Manchester United shirt ing Twitter, diiringi dening pesen; "Lan padha nelpon wong siji saka sing paling apik wasit ngundhuh aplikasi idn poker 88. Sing guyon." Iku teka sawise game kang Webb kang officiating iki jelas lan reaksi sakcara langsung metu saka buku saka schoolboy prank.

Paling ketemu iku luwih nyenengake lan band iki malah kalebu PANJENENGANÉ sirah Gordon Taylor, sing marang BBS Radio Langkawi, "Ngendi kang kita pangertèn saka banyolan musna ing game kita ngundhuh aplikasi dewa poker versi lama. Kang apologised, ayo kang pindhah ing." Babel kang sakteruse njaluk ngapura klebu kang diakoni sing Twitter polisi wis slung wong menyang Twitter kunjara kanggo wektu kang. Wong, aku ora bisa ngenteni nganti wektu sabanjuré Babel muter lan ana sing jelas kaputusan witcher 1 matèni gambling kudus. Sabanjure wektu, iku arep virus!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre witcher 1 ringkesan cepet slot.