Ing unnamed execs bakal pamisah $225k pot kudu Revel ngedol ing lelangan kanggo $150m utawa luwih, nalika liyane pamblokiran saka awis kiro-kiro saka $175k kanggo $300k bakal pamisah yen/nalika saben aliran awis pathokan punika/iki ngrambah la terraza del casino madrid menu. Yen salah siji saka wong-wong mau kang cumadhang kanggo mbayar ing paling $150m, wong-wong lima sing mesthi bakal duwe ing pungkasan ketemu ing ngentoke salaka ing m├ęga peteng sing wis hung liwat Revel wiwit gerah-fated project dibukak rong taun kepungkur.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre la terraza del casino madrid michelin. Polisi wis ora dikenali kang saka limang sing pracaya wis gunmen la terraza del casino madrid estrellas michelin. Tengen negara, hakim wis diwenehi legal oke kanggo malah ageng heist rega saka telpon ing nigeria slot. Sawise nindakake pengawal kanggo tangan liwat saperangan kothak kebak awis, ingkang di songko padha diamati ngungsi ing peteng-colored sedan. New Jersey Negara Polisi Casino Game Biro duwe papat lanang lan siji wadon ing ditahan, kalebu 19-taun-lawas Izyiah Plummer (digambarke), sing digunakake kanggo karya minangka njaga keamanan kanggo Caesars Hiburan.

Iku wis ala minggu kanggo bakal-bakal casino perampok rega saka telpon ing slot. Wali melu ing tindakan bangkrut wis disaranake iki benchmarks padha nyetel dadi kurang minangka kanggo dadi luwih utawa kurang otomatis attainable rega saka telpon oppo ing nigeria slot. Ing jam awal saka 21 juli, loro masking wong bersenjata karo pistol nyudhuk Caesars personel keamanan.