5G lan Internet sing cara saka mangsa supaya Macau kudu nggunakake iki kanggo nggoleki wong luwih kesempatan." Ana edicts: Carlos Eduardo Coelho saka search legal tenan MdME Pokrol kabaripun marang Nang Asian Game ing Maret sing Macau kang game peraturan saka 2001 wis ngidini pemain kanggo seneng gambling liwat 'telpon, fax, Internet, data jaringan lan video utawa digital transmisi data.' Nanging, kang diterangno sing enclave kang pemerintah wis durung ditanggepi peraturan hubungane sembarang wangun saka iGaming lan wis tetep singset-lipped nalika nerangake kanggo kamungkinan saka amal digandhengake lisensi paling poker kamar ing southern california. Kang woro-woro purportedly rawuh minangka kutha wis nyepakaké ing landhesan kanggo tender umum sing disetel kanggo nemtokake sing bakal diijini kanggo operate gambling acara ngluwihi panas saka 2022.
Kabaripun maca statement saka Zeng.. paling poker kamar ing seattle. Macau wis khusus enclave sing ngidini gambling ing China apa hedging ing gambling. Miturut laporan saka Nang Asian Game, Zhonglu Zeng punika profesor ing Macao Polytechnic Institute Game Memulang lan Riset Centre lan sing dicethakaké ana ing wektu saiki tengen kanggo pamaréntah lokal kanggo tumindak riset menyang iso kedaden lisènsi cilik-turnover game sosial lan totoan operasi. "Malah sanadyan re-tendering saka game concessionaires ora bakal kalebu anggit saka game online, pamaréntah Macau kudu miwiti riset lan diskusi bab game online ing short-term apa kepala munggah poker turnamen.
Dadi, Macau uga nduweni papan kanggo njelajah kesempatan kanggo game online apa iku dhuwur ing tangan poker.