Nanging, kahanan mung tak samsaya awon nggawe persil dhuwit saka gambling gedhe ngimpi. Liwat course saka rong jam on Wednesday afternoon, Mascia maca kaputusan kang, matur sing nalika kasalahan bisa kelakon ing apik iman, "ana watesan" kanggo apa kang bisa ngidini AMF kanggo njaluk adoh karo nggawe octagon meja poker.
Nalika buyaran gedhe warta kanggo Baazov, kang bisa uga ora tanggung mati pancing mung durung nggawe rams sirah poker. "Ana rawuh titik ngendi cukup cukup." Kaadilan Mascia ketoke sarujuk carane kanggo menang 1 sen mesin slot.
Bebarengan karo pungkasan ing cilik marang Baazov, Kaadilan Salvatore Mascia saka Quebec Pengadilan uga manggon njero dagang lan pasar manipulasi biaya marang Yoel Altman lan Benjamin Ahdoot, uga telung perusahaan sing padha kontrol dening Altman carane kanggo menang 100k ing casino. Iku wis samesthine kanggo terus liwat tiba carane kanggo menang poker 1v1.