Lotre panyedhiya Intralot AMERIKA serikat wis mlebu extension kanggo sumber sing kontrak karo South Carolina Pendidikan Lotre (SCEL). Telu-taun bolt-ing cara sing kontrak nganggo nganti 2018 lan sumerep Intralot terus kanggo sumber tengah sistem uga minangka statewide jaringan toko sistem lan layanan sing digandhengake poker chip bonus tanpa simpenan. Intralot wiwit nyediakake layanan kanggo SCEL ing 2008 lan menehi hasil bisa mimpin kanggo lotre online produk kang ana ing mangsa – akeh kaya liyane serikat wis rampung. Intralot AMERIKA serikat Presiden lan CEO Tim Sethitik ditambahaké sing piyambakipun "manteb ing ati" sing kemitraan "bakal ngasilaken malah luwih nyengsemaken asil ing taun teka". Perusahaan liyane sing weruh bal teka metu ana Ngelmu Game minangka padha mlebu ing Iowa Lotre Panguwasa anyar cepet tiket kontrak. Loro-taun menehi hasil tak ditindakake ing tanggal 1 januari, 2013 lan kalebu papat luwih siji-taun opsi kudu lotre arep kanggo ngluwihi.

Jim Kennedy, Presiden Dicithak Produk lan Pejabat Marketing Pangareping kanggo Ngelmu Game, ditambahake: "We are bangga kanggo milih dening Iowa Lotre sepisan maneh lan manteb ing ati ing cepet game kita gawé bebarengan bakal nyenengake lan macem, nalika ngramut dhuwur standar keamanan lan integritas." Konami Game wis teka menyang persetujuan karo Hasbro Inc sing bakal ngidini wong-wong mau kanggo berkembang sawetara saka Dungeons & Dragons branded slot mesin poker bonus benvenuto senza celengan. Persetujuan isine desain lan pabrik saka mesin lan Steve Sutherland, perwira operasi pangareping ing Konami Game, Inc., added: "Konami banget tartamtu babagan merek kita milih kanggo lisensi paling slot mesin casino montreal.

Ing Hasbro, kita ketemu kolaborasi partner karo sambungan sesanti produk pembangunan paling slot mesin casino online. Mulane, kita bungah bab apa karo Hasbro kanggo nggawe produk game sing pengaruh api alam Guo & Dragons lan nggambarake Konami account." Apa ana sing online pilihan ing mangsa iki ora digawe cetha ing wektu menehi hasil iki mlebu.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre paling slot mesin caesars atlantic city.