Sanalika aku wis dianyari dawa kanggo release, aku bakal nganyari thread iki." 'CarbonChris' salajengipun dikirim sing "Ora mangu iku durung pindhah lancar karo 6.0 lunak miwiti." Karbon diselehake luwih lingkungan ing tondho layanan customer pathokan conducted dening Etruvian Consulting, sawijining cabang saka affiliate PokerStrategy.com turnamen poker online free. Uga ana, Playtech dikonfirmasi/bragged sing Betclic Everest Group wis dibukak sawijining Betclic lan Everest poker operasi ing iPoker jaringan kang undakan ndhuwur, karo prancis pemain gabung iPoker.fr jaringan lan pemain liyane ing pasar internasional nemokake piyambak ing iPoker.com. Ndhuwur saka Etruvian dhaftar iki PokerStars karo skor sakabèhé saka 8.8, ngiring dening dasi antarane PartyPoker lan PKR, kang saben ngetung 8.3. Sampeyan saiki bisa mlebu ing Omni Casino karo padha Jeneng pangguna lan Sandhi kanggo ngakses akun lan dana." Statement ngandika sing tau wiwit Playtech dipun ginakaken iPoker pamisah ing September, SunPoker "ora betah nyedhiyani kita rego anggota poker pengalaman padha wis ngerti lan seneng." Relegation kanggo iPoker ngisor undakan uga wis dikutip minangka sabdhoning kanggo ing penutupan kasus saka Dracula Poker lan Celeb Poker tampilan iki panas. Kabar muncul ing SunPoker situs on Monday ngandika perusahaan iki nutup efektif langsung, nanging "kabeh akun pamuter wis dipindhah menyang kapal penggedhe kita property OmniCasino.com" lan "data akun punika 100% aman lan aman.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre turnamen poker online for free tanpa registrasi. Kanggo liyane saka nilai uga minangka rinci risak saka Etruvian kang tata, pindhah kene tarif bouteille de gaz casino. Nalika paling saka online poker donya manungsa waé, iki fokus ing kadang bumpy nyata-dhuwit relaunch Full Ngiringake Poker, mantan iPoker kulit SunPoker iki shutting sawijining lawang sawise panentu iku wis ora kapentingan ing kang dipundhawuhi menyang 'uga mlayu' ngisor undakan saka iPoker jaringan likuiditas pamisah tappacola taler india florida casino. Betclic Everest pemain uga bisa saiki duwe manfaat piyambak saka Playtech kang casino aturan, kang Betclic Everest CEO Ignacio Martos ngandika Everest bakal "njupuk kauntungan saka lengkap ing 2013." Integrasi saka CarbonPoker karo CarbonSports lan migration saka kasir kanggo siji digunakke dening Jazette kulawarga sportsbooks – originally dijadwalaké kanggo Nov. Karbon kang tim dhukungan customer nampa skor saka 6.3 metu saka 10, manggonke iku ing 15 posisi metu saka 20 perusahaan sing Etruvian kang 'misteri shopper' sijine liwat sawijining paces.