P kang padha nahan ing dina sing Adelson teka karo koper penuh Viagra (kita uga duwe paraphrased rada) paling slot mesin kanggo wiwitan. Ing LVS vokalis utama ngakui sing piyambakipun lan bojoné mbukak kecanduan klinik-klinik ing saindhenging donya, salah siji saka kang ing Macau, lan menehi mayuta-yuta saben taun kanggo bantuan sing embroiled ing prostitusi paling slot mesin dragon quest 11. Pengusaha lan kulawarga shelled metu sawetara $15 yuta ing Newt Gingrich kang SuperPAC, Menang Mangsa Kita, sadurunge kang ambruk metu saka lomba paling slot mesin diamond casino. Jacobs claims sing Adelson wis dijupuk jeksa agung bisa ngetokake karo wong nyoba kanggo nyisihaken casino saka karep sing, saka apa Jacobs claims, padha wis nyerang kaya wewelak walang beau rivage casino prasmanan ing biloxi. Sing ana mere nem sasi sadurunge 110 ladies wengi lan 22 muvva f*ckin P ms.
Sheldon Adelson wis ngandika metu angrily marang accusations digawe dening mantan Sands China presiden Steve Jacobs beau rivage casino biloxi ms konser. Adelson awarding ingatase hak Bebas PAC, kang ndhukung "kuwat konservatif calon" ing Florida, $1 yuta ing pangarep-arep sing bakal njaluk wong-wong mau kapilih beau rivage casino.