Saka iki, revenue game iki PHP2.38 milyar ($44.4 yuta), 10.2% luwih dhuwur tinimbang ing periode pungkasan taun sing padha.

Malah dadi, taun-kanggo-tanggal nggabungake net income ana nganti 1% saka periode pungkasan taun sing padha, kanggo PHP2.68 milyar ($50 yuta) rtx 3080 ngedekke edition slot. Tujuan saka mundur total saka usulan kanggo delist, miturut Melco Filipina, iki kanggo "alleviating tartamtu uneg-uneg investor' sing potensial delisting bisa nandur saé meksa ing proses kaputusan related kanggo acceptance saka Nawarake Tender." Nawarake tender rega watara $0.13, nalika luwih dhuwur tinimbang rega nuduhake saiki, iki ditakokake dening sawetara pedagang kanggo kang saklawasé 50% luwih murah tinimbang nalika simpenan iki pisanan ana ing 2013. Belle kacarita pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortization (EBITDA) saka Kutha Impen Manila operasi saka januari September, saka PHP1.84 milyar ($34.4 yuta), a 29.5% tambah saka periode sing cocog ing 2017 rtx 3090 nvlink 3 slot. Ambalan net income ana PHP2.94 milyar ($55 yuta), 19.1% luwih dhuwur tinimbang ing sangang sasi page saka 2017.
Nanging, saham utama MCO (Filipina) Investasi Winates ngandika iku bakal nerusake karo nawarake tender supaya minangka kanggo nambah sawijining saiki 73% shareholdings. Philippine luang estate developer Belle Corporation kacarita sing 18.5% ing taun-taun nyelehake ing net income sak waktu katelu saka 2018, malah minangka bathi tindak munggah rada kanggo sangang sasi kapisan taun plans kanggo bangunan meja poker.

Ing pakaryan babagan penyimpanan file karo Philippine Stock Exchange (PSE), perusahaan kacarita net income saka PHP716 yuta ($13,4 yuta) kanggo waktu katelu, uga minangka reged revenue saka PHP1.94 milyar ($36.2 yuta), 7.5% luwih murah tinimbang ing waktu katelu saka 2017 planos para mesa de poker.