Singapore panguwasa wis ditampa supaya saka High Pengadilan kanggo njupuk milik saka meh S$260,000 (US$187,239) saka 62-taun-lawas wong sing mbantu ilegal bookmaker nampa online taruhan bal-balan, miturut laporan plans kanggo bangunan meja poker. Polisi nyariosaken ing statement Lien Sheong Chye wis mbantu ngewangi Terence Voo gain online totoan karo akun ing website www.greysnow.com planos para mesa de poker. Voo direkrut pemain kanggo panggonan bal-balan bets liwat akun online, nalika iku kacarita kang ana enggo bareng potensial winnings karo Chye plans kanggo casino ing dubai. Komersial Departemen Urusane nyelidiki Chye, sing wis nambah S$258,666 antarane januari 2012 lan juli 2014, kang ana tukang kanggo nerangake carane akeh iku infinix wigati 7 pro ing nigeria slot. Polisi ngrebat dhuwit ing awal saka diselidiki carane akeh iku infinix wigati 7 rega ing slot.

Diselidiki tetep aktif nalika panguwasa ngupaya panjelasan kanggo dhuwit ing Chye akun. carane akeh iku infinix wigati 7 lite ing slot nigeria.