Kanggo comparison marga, mung salah siji saka Wynn Macau kang game tabel entuk luwih taun pungkasan saka kabeh game kurban saka Atlantic City kang Atlantik Klub entuk ing Q1 2012 slot wektu ora cocog karo sampeyan. Teka kapindho ing efficiency totoan ana ing MGM Grand Swarga ing HK$65m saben meja, ngiring dening Melco Makutha (HK$61m), Galaxy Casino (HK$50m), SJM (HK$43m) lan Venetian Macau (HK$36m) wektu slot definisi merriam webster. Packer kabaripun ngarep-arep kanggo nggunakake Kumandhang kang lisènsi monopoli ing kasino ing Sydney kanggo mbangun kapindho game fasilitas khusus kanggo ngebaki kanggo Cina casino pasar tourism. Packer tindak luwih, matur akeh-tau rangking saka kelas tengah China kang ana "arep kanggo ngganti donya ing .. pitu slot panggangan reed kutha. Ora ala bali ing saperangan atus duwit worth saka kayu lan ijo felt, huh?Luwih saka meja blumbang ing pub lokal njupuk ing, kita mbayangno pitu slot panggangan ing reed kutha michigan. Wynn diterangake iku minangka "bledosan saka pent munggah dikarepake kanggo urip apik." Nanging, Wynn mecat populer pemanggih sing wong Cina padha predisposed kanggo gambling pitu sadulur restaurant ireng oak casino.