Nalika Stasiun Kasino iki tuku amba ngambakake saka tanah ing kidul-kulon Las Vegas, sawijining banjur keuangan pangareping nyatet sing perusahaan wis angsal macem-macem ngrugekake sak valley sing bakal dikembangaké "liwat wektu dawa saka wektu." Panjenengané ora guyon pitu slot khusus ashland mo. Luwih saka 20 taun mengko, Stasiun kang panggedhe saiki ngomong lagi looking kanggo break lemah ing isih kosong southwest bingkisan, sawise sadurunge efforts kanggo mbangun resor ana tau mawujud pitu slot panggangan reed kutha mi menu.
Stasiun eksekutif ngandika ing telpon konferensi karo analysts ana sing perusahaan plans kanggo berkembang casino ing sawijining 71-hektar ara-ara samun nyebar bebarengan Durango Drive mung kidul 215 Beltway — ageng property cedhak Ikea karo weathered, tandha kayu-kayuan touting Stasiun kang plans kanggo hotel-casino ana. Warga-fokus operator yakuwi kanggo break lemah awal taun sabanjuré, ngandika billionaire Frank Fertitta III, ketua lan CEO saka perusahaan tiyang sepah Abang Rock Resorts pitu slot panggangan reed kutha mi. Tanah ing salah siji saka paling cepet-akeh wilayah saka jurang, kang dituduhake kode promo geant casino en ligne. "Pindhah apa demografi sak saben lokal casino situs ing Las Vegas, lan sampeyan bakal weruh sing Durango absolute ora-brainer," Fertitta ngandika. Mesthi, minangka karo sembarang real estate idea, ana ora njamin project bakal njaluk dibangun, utamané ing tangi saka pandemi kode promo geant casino livraison. Ing coronavirus wabah rusak Kidul Nevada industri pariwisata — penyangga saka ekonomi — lan marakake ageng losses proyek kode promo geant casino livraison gratuite. Las Vegas wis njupuk mundhak saka pengunjung akhir-akhir iki minangka vaksin muter metu, lan tingkat pengangguran wis teka mudhun akèh, sanadyan dina, kira-kira 11 sasi sawise Nevada kasino padha diijini kanggo mbukak saka negara-dhawuh lockdown, Stasiun wis ora dibuka manèh kabeh saka sawijining durung..