Raul nuding metu sing afiliasi bisa bener "nyolong" pemain saka operator liwat bener SEO siasat, nanging yen hubungan apik antarane operator lan affiliate wis maintained, kegiatan kuwi ora kamungkinan kanggo kelakon kode promo geant casino drive ngijini klien. Saben sesi dina iki dikempalken kebak spanyol ngandika delegasi lan pamicara ngrampungake karo English translation kanggo delegasi kaya kula sing padha ora ngomongake spanyol house lengkap poker eugene oregon. Tetep dirungokake kanggo Partai SINdex gambar, review lan DAF Penghargaan saka bengi iku prayaan ing Pascha, lan nganti banjur, aku arep mester kanggo seneng uga pantes saka kaca abang!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Tambahan aku bisa kanggo remet sawetara jus tips saka Victor bab banget khusus Peternak Piala kang njupuk panggonan iki akhir minggu, supaya dadi manawa kanggo mriksa metu eksklusif Anakan Piala interview tengen kene ing CalvinAyre.com.

Malah sanadyan aku ora ngerti 95% saka obrolan njupuk panggonan ing saindhenging konferensi lantai minangka padha ing spanyol, iku ketok sing akèh jaringan lan sesambetan bangunan iki njupuk panggonan antarane spanyol operator lan afiliasi. Iku sing gaib wektu antarane cedhak saka dina siji lan wiwitan resmi dina siji partai, supaya sadurunge everyone nemu apik lan borracho, punika ringkesan saka apa kang kedaden ing konferensi supaya adoh house lengkap poker eugene utawa. Aku kesempatan kanggo njagong mudhun karo Victor lan ngobrol karo wong bab marketing sastranegara kanggo Pak Apuestas kalebu enem klub bal-balan spanyol jersey sponsorships kang wis ditetepake, kang alesan kanggo obah bisnis kanggo Gibraltar ing 90s, lan carane seni bookmaking wis diganti liwat taun house lengkap poker club kolkata. Salah siji saka dina paling populer mau iki dikirim dening spanyol Poker Pro Raul Mestre saka EducaPoker, bener pracaya sing operator/affiliate sesambetan saka upmost wigati macau poker minimum buy in.
Bengi kita nunggu resmi iGB Espana Siji Dina katelu ing donya misuwur Pascha klub ing 11pm, nanging ing sawetoro wektu paling delegasi sing jaringan ing saindhenging hotel bar nalika nglaras cocktail utawa telung sawise a banget maringi hadiah lan dina produktif macau gambling king net worth. Murup liyane saka siji dina ana ngarsane saka Victor Chandler piyambak, a bookmaking legenda sing ana ing konferensi makili new spanyol madhep account, Pak Apuestas macau gambling umur kanggo wong njaba negoro.